Στο άκουσμα της λέξης «προβατίνα», όσοι δεν δηλώνουν φανατικοί λάτρεις της κρεατοφαγίας, ίσως να μην πολυενθουσιαστούν. Μόλις, όμως, δοκιμάσουν το καλομαγειρεμένο κρέας της προβατίνας στα στέκια που ακολουθούν παρακάτω -και μάλιστα σε διάφορες εκδοχές- τότε σίγουρα θα μετανιώσουν που δεν το είχαν δοκιμάσει νωρίτερα! Hoocut Από τις πιο μοντέρνες και πρωτότυπες εκδοχές του εθνικού μας street food, το σουβλάκι στο Hoocut, στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, κάνει την διαφορά με την ιδιαίτερη φιλοσοφία του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ακόμη και ο Γκόρντον Ράμσεϊ βρέθηκε εδώ για να παρασκευάσει το δικό του σουβλάκι. Λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος (βοδινό ή προβατίνα) τυλιγμένα σε πίτα ή ανοιχτές πίτες με ψητό κρέας (κοτόπουλο, χοιρινό, λουκάνικο) με τα κατάλληλα μυρωδικά, συνοδευμένα από φρεσκοκομμένες πατάτες γίνονται ανάρπαστα. Γίδι Μία μοντέρνα χασαποταβέρνα στη Μεταμόρφωση (Τατοΐου 17) που συστήνει τους λάτρεις του κρέατος στη σύγχρονη εκδοχή του. Νόστιμα και ζουμερά κρεατικά σωστά ψημένα, σε ένα πρωτότυπο concept που φέρει την υπογραφή του διάσημου και πολυπράγμονα σεφ Βασίλη […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.